Vytvárajte kalkulácie a objednávajte v online tlačiarni PrintExpert.sk
Blog
o.dzurdzenik

Tlačíme reklamu: Ako vybrať doskový materiál?

Ak vlastníte prevádzku je pravdepodobné, že potrebujete istú formu marketingu, ktorý sa postará o to, aby zaujala už na prvý pohľad. Či už ide o potraviny, reštauráciu alebo kaviareň – prvky, ktoré ju dokážu odprezentovať a prilákať potenciálnych zákazníkov sú veľmi dôležité. Postarajú sa o budovanie veľmi dôležitého vzťahu medzi zákazníkom a značkou, teda vami.

ČÍTAŤ VIAC »
Blog
o.dzurdzenik

Tipy, ako na zaujímavú tlačovú podobu menu vašej reštaurácie

Tlačová podoba menu vašej reštaurácie môže byť často posledným krokom, na ktorý si ako zodpovedný majiteľ spomeniete. Ak ste raz investovali do vašich priestorov, ktoré sú navrhnuté tak, aby sa u vás vaši zákazníci cítili čo najlepšie, kvalitné spracovanie by malo sprevádzať všetko okolo vašej prevádzky. Dôležitý je každý detail, vrátane menu.

ČÍTAŤ VIAC »
Blog
o.dzurdzenik

Bezpečnosť na školách od KPK Reklama

Školy našťastie konečne otvorili svoje brány. Ich hladké fungovanie je však podmienené opatreniami, ktoré je nutné dodržiavať. Povinná zostáva dezinfekcia rúk, ktorú musia mať nie len prevádzky, ale aj školy. Jej najbezpečnejšie a zároveň najpohodlnejšie použitie, odporúčané odborníkmi je pomocou automatického dávkovača dezinfekcie.

ČÍTAŤ VIAC »
Blog
o.dzurdzenik

Svetelná reklama a jej význam pre vašu firmu

Každá firma v odvetví si dnes uvedomuje obrovský význam marketingu a jeho komunikácie. Ak je reklama efektívna, dokáže sa reálne podpísať na pozitívnych výsledkoch predaja a niekedy robí doslova divy. V prípade, že ide o propagáciu produktov alebo služieb, svoje silné zastúpenie tu má externá forma reklamy.

ČÍTAŤ VIAC »